Politica de retur

Depunem in permanenta toate eforturile pentru ca rochiile alese de tine sa corespunda in totalitate cerintelor tale.

Daca totusi esti nemultumita, conform legislatiei din Romania (reglementata prin OUG 34/2014) poti sa returnezi produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea lor. 

Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice. Asadar, tu, ca si consumator, ai dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina ta, a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Pentru a initia un retur, te rugam a te autentifica in contul tau de client unde in sectiunea Comenzile mele alegi comanda pe care doresti sa o returnezi. Poti returna toate produsele din comanda, doar anumite produse din aceea comanda sau doar un numar din produsele totale din comanda.Coletul retur trebuie trimis catre SC KIDIART COMPANY SRL, Sibiu, Calea Dumbravii nr.44.

Nu acceptam colete cu ramburs si nici colete trimise prin Posta Romana, acestea vor fi refuzate. Returnarea banilor se face intr-un cont bancar (IBAN), pe care trebuie sa il completezi in cadrul contului tau de pe site.

Rambursarea contravalorii unei comenzi se efectueaza numai prin transfer bancar in contul care ne este transmis de catre tine, conform politicii financiare a noastra, precum si  pentru a efectua si demonstra legal si cu usurinta restituirea banilor.

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de catre noi.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 14 zile lucratoare de la receptionarea coletului retur.

Daca produsul returnat este deteriorat, ne rezervam dreptul de a refuza returnarea acestui produs sau schimbul lui.

Daca produsul returnat prezinta urme de purtare, spalare, agatare sau uzura avem tot dreptul sa refuzam returul.
Rochiile executate strict pe masura ta sau care s-au personalizat sub orice forma,  nu se returneaza deoarece acestea au fost create pe masurile tale si dupa preferintele tale, conform OUG 34/2014.
Daca achizitionezi o rochie din showroom, aceste conditii de returnare nu vor mai fi valabile, ci se aplica conditiile din contractul de vanzare-cumparare.

Venim in ajutorul clientilor in a-i ajuta sa isi recupereze avansul, oferindu-le ocazia sa lase rochia comandata personalizata in magazin in sistem de consignatie, iar acesta isi va primi banii dupa vanzarea rochiei.

Conform OUG nr. 34/2014, ne rezervam dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:

– Ordonanta nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
– Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
– Prezenta OUG 34/2014 reglementează drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email la adresa office@tuestifrumoasa.ro sau la numarul de telefon 0744407506.

Conform legislatiei in vigoare, aveti la dispozitie TELEFONUL CONSUMATORILOR – 0219551 al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.