Despre noi

Ai inceput sa organizezi nunta mult visata si constati ca etapa de a gasi acea rochie de mireasa la care ai visat din copilarie este cea mai grea? Esti dezamagita de preturile mari ale rochiilor de mireasa sau de calitatea indoielnica a acestora?

Ai ajuns in locul potrivit!“Atelierul de mirese” iti ofera o gama larga de modele de rochii de mireasa, de calitate premium, la cel mai bun raport calitate-pret.

Rasfoind paginile colectiilor noastre de rochii de mireasa, vei descoperi cu bucurie modele de rochii de mireasa, de la cele mai simple si conservatoare, la cele mai extravagante.

Noi stim ca in ziua nuntii este important ca rochia de mireasa pe care o porti sa-ti ofere siguranta de sine, sa reflecte personalitatea ta si sa-ti puna in evidenta atuurile. Alegand una din rochiile de mireasa de la “Atelierul de mirese”, nu doar vei arata fabulous, dar vei fi invaluita de cele mai rafinate si delicate materiale, de la dantela fina, la tul de cea mai buna calitate, astfel incat sa te simti la fel de bine precum vei arata.

Cum noi ne gandim la toate, iti oferim si rochii pentru domnisoare de onoare sau nase.

Colectia noastra de rochii de seara iti propune modele superbe, pentru acelea care iti vor fi alaturi in ziua celui mai important eveniment.

Venim in intampinarea ta, nu doar cu produse de calitate. Vrem sa beneficiezi si de servicii orientate catre client, ca tu sa te simti in centrul atentiei, in aceasta perioada, care este unica in viata fiecarei femei. De aceea vom stabili o intalnire doar cu tine, vom vorbi despre rochia de mireasa pe care o doresti si o vom personalize daca este cazul.

Suntem deschisi sa realizam si alte modele de rochii de mireasa, daca vei veni cu o fotografie a modelului.

Noi te asiguram ca vom depune tot efortul ca alegerea rochiei de mireasa sa fie pentru tine o experienta placuta, unica.

Vrem sa fii cea mai frumoasa, in cea mai frumoasa zi din viata ta.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop