Comanda rochia ta

Rochiile de mireasa Aestetics sunt realizate din materiale ca dantela, pietre, tull, crep satin etc. de cea mai buna calitate, dupa cum poti observa atat in poze cat si in filmele detaliate. La majoritatea rochiilor toate accesoriile sunt cusute manual (pietre, nasturi, dantela), iar interiorul e cusut  pe o corsetarie ce ofera un trup perfect. Finisajele sunt de inalta calitate oferite de partenerii nostrii cu lunga traditie in realizarea de modele din ce in ce mai perfecte. Fustele au zeci de metrii de tull si jupon, volumul fiind realizat din materialul rochiei (unele modele au peste 12 jupe). Crinolina cu cercuri este optionala si are rolul de a tine fusta la distanta de picioare pentru o mai buna deplasare.

Pe ansamblu rochiile de mireasa sunt realizate cu foarte multa atentie la detalii, cu multa pricepere si daruire si rezulta produse elegante, pretioase  la cele mai inalte standarde de pe piata, cu un raport calitate pret foarte bun.

Pentru a veni in intampinarea clientilor noastre va prezentam etapele realizarii online a unei rochii:

  • Etapa comenzii, alegand una din variantele de mai jos:
  1. Din cele peste 120 de modele de pe site-ul nostru alegi un model, alegi nuanta rochiei (alb, ivoire, cappuccino, si la unele modele roz pudrat) si marimea si poti da comanda. In acest caz pretul este cel afisat si termen de realizare 8-12 saptamani in functie de data lansarii comenzii (termen care se stipuleaza in comanda). Atentie! Verifica inainte daca produsul este pe stoc. In cazul in care marimea aleasa este pe stoc, livrarea se face in 24-48 ore.
  2. Dupa alegerea modelului poti combina corsetul de la o rochie cu fusta de la alta rochie, Alegi fusta cu mai mult sau mai putin volum, aplicarea de maneci, aplicarea de dantela pe orice parte a rochiei etc. Sau poate vrei o rochie pe marime speciala*. Aceste alte modificari  implica un cost suplimentar si in baza cererii de oferta care o transmiti prin formular, iti raspundem cu o oferta de pret si termen de realizare.
  3. Iti imaginezi rochia de vis – poate fi o schita creata de tine, poze …etc..In acest caz iti vom propune un pret, variante si materiale, precum si un termen de realizare.

*Pentru luarea masurilor iti oferim o metoda detaliata si simpla prin care iti poti lua masurile in confortul casei tale.

In toate cele 3 variante exista posibiitatea de realizare in regim de urgenta a oricarui model cu un tarif suplimentar. Dar si in aceasta varianta dorim sa venim in ajutorul tau si vom gasi cea mai buna solutie!

Se parafeaza actele, comanda, factura/contract si achiti un avans.

  • Etapa intermediara, in care tinem legatura permanent in ceea ce priveste stadiul realizarii rochiei tale.
  • Etapa finala: platesti diferenta de pret si apoi expediem coletul.

Scopul nostru este de a munci eficient si cu pasiune pentru a oferi o rochie de mireasa la comanda care sa se se ridice la nivelul asteptarilor tale si chiar sa le depaseasca.

Comunicarea prin telefon si email ne ajuta sa intelegem exact ceea ce iti doresti.

Echipa Aestetics este pregatita sa transforme visul tau in realitate. Fii printesa si simte-te apreciata!

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop